Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Anunț privind contractarea serviciilor de elaborare a Regulilor de amplasare a publicității exterioare

   1188

Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare anunță concurs privind contractarea serviciilor de elaborare a documentului de amplasare a publicității exterioare (inscripțiilor pe clădiri și construcții) în municipiul Chișinău.

Procedura de achiziție: Cererea ofertelor de prețuri (servicii).

Documentul trebuie să conțină toate modelele și metodele posibile pentru plasarea publicității exterioare: descriere textuală, imagini grafice care explică reguli și cerințe. Totodată, acesta va reflecta strategii noi de dezvoltare a municipiul Chișinău și asigurarea implementării noilor reguli.

Proiectul constă în elaborarea prevederilor generale și definiții ale publicității exterioare; zonarea orașului și reguli de amplasare; identificarea regulilor de amplasare a publicității exterioare pe construcții/garduri/stații de transport public; reguli de amplasare a publicității exterioare în vitrine; pe fațadele clădirilor; pe clădiri publice și guvernamentale etc.

Totodată documentul va conține reguli de iluminare decorativă a clădirilor; reguli de elaborare a unui concept arhitectural-artistic pentru clădirile din municipiul Chișinău; cerințe pentru producerea și întreținerea construcțiilor publicitare din municipiul Chișinău; procedura de demontare și depozitare a construcțiilor de publicitate. De asemenea sunt prevăzute și reguli de responsabilizare a producătorilor, colectarea și reciclarea materialelor.

Perioada clarificărilor: 1 septembrie 2022 - 12 septembrie 2022.

Perioada de depunere a ofertelor: 12 septembrie 2022 - 22 septembrie 2022.

Pentru mai multe informații cu privire la această licitație accesați linkul: https://achizitii.md/ro/public/tender/21062617/lot/11597425/