• vezi mai mult
 • Prima   /  Utile   /  Cea mai salubră curte   /  Regulament Cea mai salubră curte din Chișinău  /  Lansarea concursului municipal „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău”

  Lansarea concursului municipal „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău”

   04.04.2016     

  Primăria municipiului Chişinău anunță despre lansarea concursului municipal de salubrizare şi amenajare a teritoriului „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău" - ediția 2016. Competiţia se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv și are scopul de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor capitalei şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului și susţinere a activităţilor practice de protecţie a mediului în cadrul tradiţionalelor campanii de salubrizare de primăvară.

  La concurs pot participa locatarii care domiciliază într-un bloc de locuinţe, indiferent de forma de propritate şi de administrare, care are nu mai puţin de 30 de apartamente şi a fost construit până în anul 2007.

  Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică drp@pmc.md, sau prin telefon - la pretura de sector. Termenul-limită de aplicare la concurs cu prezentarea de fotografii privind situația existentă este 22 aprilie 2016.

  Aprecierea candidaților se va face conform următoarelor criterii: 

  1)       Amenajarea zonelor verzi cu gazoane - (1-3 puncte)  

  2)       Sădirea arborilor și arbuștilor decorativi - (1-3 puncte)

  3)       Curățarea arborilor și arbuștilor existenți - (1-3 puncte)

  4)       Amenajarea cu bănci și coșuri de gunoi - (1-3 puncte)

  5)       Starea curățeniei în casele scărilor - (1-3 puncte)

  6)       Starea curățeniei copertinelor - (1-3 puncte)

  7)       Starea curățeniei platformelor /camerelor de colectare a deșeurilor menajere - (1-3 puncte)

  Formular de participare.doc

  Direcţia Relaţii Publice,
  Primăria mun. Chişinău