Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiectul de decizie privind aprobarea taxelor locale în municipiul Chișinău pentru anul 2022 este propus spre consultare publică

   1863

Primăria Municipiului Chișinău informează că proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2022" este propus spre consultare publică.

Având în vedere recomandarea experților internaționali, la stabilirea cotelor taxelor locale pentru anul 2022, APL Chișinău propune ajustarea cotelor stabilite pentru anul 2021 la rata inflației anului anterior. Astfel, au fost actualizate cotele taxei de piață, taxei pentru dispozitivele publicitare, taxei pentru amenajarea teritoriului, taxei de organizare a licitațiilor și loteriilor pe teritoriul municipiului Chișinău, taxei de plasare (amplasare) a publicităţii (reclamei), taxei de aplicare a simbolicii locale și a taxei pentru parcare.

Proiectul de decizie privind taxele locale pentru anul 2022 este publicat pe pagina web oficială a municipalității „chisinau.md", la modulul: Informații/Transparența decizională/Procesul decizional/Consultare publică:

https://www.chisinau.md/libtdview.php?l=ro&idc=999&id=36103&t=/Informatii/Transparenta-decizionala/Procesul-decizional/Consultare-publica/ANUN-privind-organizarea-consultarilor-publice-a-proiectului-de-decizie-Cu-privire-la-aprobarea-i-punerea-in-aplicare-a-taxelor-locale-pentru-anul-2022

Totodată, documentul este publicat și pe platforma guvernamentală „particip.gov.md".

Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate până la data de 29.11.2021, pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, MD-2012 sau pe adresa electronică: marina.andreeva.dgf@cmc.md. Persoană de contact: Marina Andreeva, șef de secție, Direcția Generală Finanțe. Telefon: (022) 22-27-01.