• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Rectificarea numărului de beneficiari care vor primi ajutor material unic în valoare de 700 lei, pentru pregătirea către noul an şcolar: circa 8 mii de copii din familii defavorizate din municipiu

  Rectificarea numărului de beneficiari care vor primi ajutor material unic în valoare de 700 lei, pentru pregătirea către noul an şcolar: circa 8 mii de copii din familii defavorizate din municipiu

   03.08.2021 11:02    609 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău vine cu precizări referitor la informaţia difuzată pe 2 august, a.c.,  privind numărul beneficiarilor  de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. S-a produs o eroare, pentru care ne cerem scuze.

  Astfel, conform informaţiei actualizate, cca 8000 de elevi din familii defavorizate din municipiu vor primi acest ajutor, la fel ca și în anul trecut, iar pentru aproximativ 6500 de copii, sursele financiare au fost deja repartizate. Următoarea tranşă este destinată copiilor care acced în sistemul educaţional.

  Ajutorul financiar destinat familiilor defavorizate, pentru pregătirea către noul an școlar, este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral.

  Beneficiarii îşi pot ridica banii prin intermediul filialelor Î.S. „Poşta Moldovei", în perioada 02.08.2021-02.11.2021, la prezentarea actului de identitate.