Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Maratonul de vaccinare de la Palatul Republicii au fost suplimentate cantitățile de apă îmbuteliată și cele de mobilier urban pentru cetățeni

   2365

Primăria Chișinău anunță că serviciile municipale au suplimentat cantitățile de apă îmbuteliată, precum și numărul de bănci și corturi pentru cetățenii adunați la Palatul Republicii, la Maratonului de vaccinare anti COVID-19.

De asemenea, în preajmă sunt instalate și WC-uri biologice, pentru cei sosiți la imunizare.

Organizatorii supraveghează permanent situația la Maraton, pentru a se asigura că procesul decurge conform rigorilor stabilite.

Primarul General, Ion Ceban, a făcut apel către cetățenii prezenți la Palatul Republicii, să dea dovadă de răbdare și precauție, astfel ca activitatea de imunizare să se desfășoare civilizat, fără incidente.  

În primele 4 ore de la deschiderea Maratonului de vaccinare Chișinău s-au imunizat peste 1000 de persoane.

Vaccinarea este posibilă fără o programare prealabilă,  doar cu buletinul de identitate. Sunt invitați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19.

Maratonul este organizat cu suportul Centrului municipal de vaccinare din cadrul Spitalului „Sfânta Treime", Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu" și Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo".