• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Audieri publice pe subiectul amplasării publicității în municipiul Chișinău

  Audieri publice pe subiectul amplasării publicității în municipiul Chișinău

   20.04.2021 13:52    471 Accesări    

  Fracțiunea PSRM din cadrul Consiliului municipal Chișinău și consilierul Dinari Cojocaru organizează etapa a doua a audierilor publice privind amplasarea publicității în municipiul Chișinău: Regulamentul publicității stradale din municipiul Chișinău. 

  Dezbaterile publice vor avea loc miercuri, 12 mai 2021, ora 15:00, în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2.

  La dezbateri sunt invitate toate persoanele interesate, reprezentanții societății civile, ai Direcției generale urbanism și relații funciare, precum și viceprimarul de ramură, Victor Chironda.

  Luările de cuvânt pentru fiecare dintre participanți sunt stabilite de până la 5 minute și se vor referi strict la subiectul discutat.

  Participanții la dezbateri sunt chemați să respecte măsurile de igienă privind prevenirea răspândirii COVID-19.

  Menționăm că, prima etapă a dezbaterilor publice a avut loc la data de 18 februarie 2021. 

  Recomandările pe marginea documentelor supuse audierilor publice pot fi expediate în adresa dlui Dinari Cojocaru, e-mail:dinari19@mail.ru sau la numărul de telefon: 069314083, sau pe adresa: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, bir. 18, Fracțiunea PSRM.