Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Remedierea neconformităților depistate pe strada Albișoara, recent reparată, va fi asigurată de agentul economic care a executat lucrările

   2022

Primăria municipiului Chișinău informează că deficiențele depistate pe strada Albișoara, recent reabilitată, vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările.

O comisie formată din reprezentanți ai municipalității și ai Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor" a inspectat vineri artera de circulație, pentru a documenta neconformitățile depistate după finalizarea lucrărilor de reparație a străzii Albișoara.

Printre problemele sesizate de autorități enunțăm următoarele: borduri deteriorate, desprinderea stratului de uzură, marcaj rutier șters, neridicarea la cotă a fântânilor de vizitare etc.

Toate neregulile vor fi sistematizate și prezentate antreprenorului care a executat lucrările de reparație a străzii Albișoara, urmând ca agentul economic să asigure remedierea neconformităților pe cont propriu.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că municipalitatea nu va recepționa niciun proiect finanțat din bani publici, dacă se va adeveri că lucrările au fost executate necorespunzător. „Solicit calitate, responsabilitate și profesionalism pentru toate proiectele realizate pe teritoriul capitalei", a spus Ion Ceban.

Săptămâna viitoare, autoritățile municipale vor verifica situația de fapt pentru proiectul privind reabilitarea trotuarelor de pe străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.