• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea transportului public pe strada Ion Creangă, pe tronsonul str. V. Belinski - str. E. Coca

  Suspendarea transportului public pe strada Ion Creangă, pe tronsonul str. V. Belinski - str. E. Coca

   04.03.2021 18:13    2029 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 06.03.2021 (ora 07:00) - 08.03.2021 (ora 19:00), va fi suspendată circulația transportului public pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca spre direcția str. Alba-Iulia.

  Măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, pe durata zilelor de odihnă și de sărbătoare, care necesită sistarea totală a circulației transportului în zonă.

  De asemenea, începând de marți, 09 martie și până pe data de 31 martie, curent, va fi menținut regimul de restricționare a traficului rutier pe strada Ion Creangă, în perimetrul str. V. Belinski - str. E. Coca, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia.   

  În legătură cu necesitatea executării lucrărilor menționate pe strada Ion Creangă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  Rutele de troleibuz nr. 1 și nr. 22: în direcția str. Alba-Iulia - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu,  Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;

  Rutele de troleibuz nr. 21 se prescurtează până la Calea Ieșilor (Bariera Sculeni);

  Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta de autobuz nr. 26: în direcția str. Alba-Iulia - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Serghei Lazo, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

  Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția str. Alba-Iulia - de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Piotr Ceaikovski, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite;

  Ruta de microbuz nr. 103: în direcția str. Alba-Iulia - de pe str. Ion Creangă pe străzile Eugen Coca, Ion Neculce, Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.