• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Chișinăul are nevoie de atragerea investițiilor majore pentru modernizarea infrastructurii

  Chișinăul are nevoie de atragerea investițiilor majore pentru modernizarea infrastructurii

   09.02.2021 12:13    918 Accesări    

  Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat astăzi la o ședință de lucru cu conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii. La reuniune au fost prezenți și viceprimarii capitalei Inga Ionesii și Ilie Ceban.

  În cadrul întrevederii Ion Ceban, a informat audiența despre necesitatea inițierii proiectelor importante pentru dezvoltarea capitalei. Acestea se referă în special la construcția podurilor, a drumului de centură, precum și implementarea programelor de eficiență energetică. 

  „Ne-am propus să avem un oraș modern și dezvoltat. Chiar dacă procesele de schimbare vor dura în timp, este important să facem primii pași. Consider că, Chișinăul a fost lăsat în umbră mulți ani la rând", a menționat edilul capitalei. 

  De asemenea, Ion Ceban a reiterat despre importanța atragerii investițiilor majore în Chișinău, iar lipsa acestora a dus la stagnarea în timp a dezvoltării social-economice și a degradării infrastructurii orașului.

  Edilul capitalei a declarat că municipalitatea va colabora în continuare cu autoritățile publice centrale pentru a schimba lucrurile spre bine în capitala Republicii Moldova