• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul general, Ion Ceban, a primit în vizită ambasadorul Austriei la Chișinău

  Primarul general, Ion Ceban, a primit în vizită ambasadorul Austriei la Chișinău

   21.01.2021 09:16    475 Accesări    

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  Discuţiile dintre părți s-au axat pe dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre Primărie și misiunea diplomatică, precum şi implementarea de proiecte comune.

  Edilul capitalei a enunțat mai multe inițiative care pot fi realizate în comun cu capitala Austriei, Viena, inclusiv prin schimb de experiență, politici şi bune practici. 

  „Ne propunem să colaborăm pe domeniile educaţie şi cultură, în special prin dezvoltarea platformei „educatieonline.md". Sfera economică, dezvoltarea transportului şi a infrastructurii oraşului Chişinău, inclusiv a spaţiilor verzi, de asemenea, vor fi o prioritate în cadrul relaţiilor noastre de colaborare", a declarant Ion Ceban.

  Primarul de Chișinău și-a exprimat convingerea pentru inițierea unor colaborări avantajoase între Chişinău şi Viena, care reprezintă un partener de încredere pentru municipalitate.

   

   

  https://www.chisinau.md/public/fotominialbum/Image-1fa226.jpg