• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primăria municipiului Chişinău deplânge trecerea în neființă a jurnalistului Alexei Revenco, Maestru în Artă

  Primăria municipiului Chişinău deplânge trecerea în neființă a jurnalistului Alexei Revenco, Maestru în Artă

   11.01.2021 17:16    205 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău deplânge trecerea în nefiinţă a jurnalistului Alexei Revenco, cel care a fost vocea de aur a Radioului Național, Maestru în Artă, decorat cu ordinul „Gloria Muncii”.

  Primăria Chișinău exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și apropiaților. Fie ca bunul Dumnezeu să vă poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

  Alexei Revenco va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut drept un om de înaltă măiestrie profesională, de o rară cumsecădenie, cu o voce inconfundabilă  și simț al umorului deosebit. A activat în cadrul postului național de radio peste 41 de ani. Concomitent a prezentat numeroase festivități oficiale și evenimente cultural-artistice.

  În 2007, lui Alexei Revenco i-a fost conferit titlul de „Maestru în Artă”, iar în 2010 a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”, pentru activitatea de redactor-prezentator în Departamentul Actualități Radio.