• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul general a convocat pretorii de sector la raport asupra proiectelor desfășurate în anul curent

    Primarul general a convocat pretorii de sector la raport asupra proiectelor desfășurate în anul curent

     20.11.2020 17:42    417 Accesări    

    Primarul general, Ion Ceban, a convocat vineri la raport pretorii de sector, pe proiectele aflate în desfășurare și care urmează a fi finalizate în anul curent. Edilul a solicitat termene exacte pentru obiectivele aflate în stadiu finalizare în acest an sau pentru care vor continua și în anul 2021.

    Ion Ceban a ținut să atenționeze responsabilii din sectoare despre calitatea lucrărilor pentru proiectele enunțate, subliniind că de săptămâna viitoare, o comisie special creată la nivel de municipiu, va verifica starea de lucruri pe teren. Iar în caz de neconformități, edilul a promis aplicarea de sancțiuni celor care se fac vinovați de situație.    

    Amintim că în anul curent, preturile de sector au inițiat proiecte de modernizare a parcurilor, scuarurilor, aleilor, de reparație a pasajelor subterane și de reabilitare a străzilor și trotuarelor. Lucrările pentru proiectele enunțate sunt executate de către serviciile municipale de profil sau prin contractarea agenților economici.