• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Noul pretor interimar al sectorului Botanica a fost prezentat colectivului Preturii

  Noul pretor interimar al sectorului Botanica a fost prezentat colectivului Preturii

   30.10.2020 11:24    473 Accesări    

  Primăria Chișinău informează că noul pretor interimar al sectorului Botanica, Diana Guba, a fost prezentat astăzi colectivului de la Pretură, de către primarul general, Ion Ceban.

  Edilul capitalei a precizat că Diana Guba, a fost consilierul său, fiind responsabilă de planificarea și raportarea activității preturilor și a subdiviziunilor Primăriei. 

  Ion Ceban i-a urat noului pretor interimar de la Botanica succes în activitate și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde în beneficiul locuitorilor sectorului. Totodată, Primarul general i-a solicitat Dianei Guba prezentarea în termen de 10 zile a proiectelor și acțiunilor pentru anul viitor, dar și situația pe cele curente.

  În altă ordine de idei, edilul capitalei a ținut să menționeze că demisia lui Boris Prepeliță ar trebui să fie de învățătură pentru ceilalți pretori, care trebuie să gestioneze lucrurile cu pricepere, în beneficiul cetățenilor.

  Amintim că pretorul de Botanica și-a depus joi demisia, la solicitarea lui Ion Ceban, care l-a avertizat în repetate rânduri despre managementul defectuos în activitate.