• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Reacția viceprimarului Victor Chironda referitor la starea trotuarelor de pe str. A. Pușkin și str. M. Bănulescu-Bodoni, aflate în reparație

  Reacția viceprimarului Victor Chironda referitor la starea trotuarelor de pe str. A. Pușkin și str. M. Bănulescu-Bodoni, aflate în reparație

   30.09.2020 10:16    340 Accesări    

  Viceprimarul de ramură, Victor Chironda, a venit cu o reacție referitor la comentariile internauților și imaginile postate pe rețelele sociale, privind starea trotuarelor de pe străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în urma averselor de marți, 29 septembrie, a.c.  

  Astfel, viceprimarul a precizat că ceea ce a fost redat în fotografiile postate reprezintă un șantier în lucru, afectat de șuvoaie puternice de apă și nicidecum lucrări finalizate.

  Totodată, Victor Chironda a dat asigurări că toate porțiunile de trotuar afectate de averse vor fi restabilite în scurt timp, pentru ca la finalul proiectului să avem în centrul orașului spații pietonale noi și calitative.

  „Lucrările de reabilitare a trotuarelor vor fi recepționate doar după verificarea și aprobarea calității acestora de către o comisie special creată. Doar după aceasta, agentul economic își va primi banii pentru serviciile prestate. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare. Chișinăul va avea trotuare frumoase și moderne, în pofida tuturor problemelor care apar", a mai menționat viceprimarul.