• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Transferarea datei pentru discuții publice pe subiectul moratoriului în nucleul istoric al Chișinăului

  Transferarea datei pentru discuții publice pe subiectul moratoriului în nucleul istoric al Chișinăului

   15.07.2020 11:02    352 Accesări    

  Fracțiunea PAS din Consiliul municipal Chișinău informează că data pentru discuții publice asupra proiectului de decizie elaborat „Cu privire la instituirea interdicției temporare (moratoriu) asupra autorizării unor lucrări în Nucleul Istoric al Chișinăului", programată anterior pentru 16 iulie 2020, ora 17:00, a fost transferată pentru vineri, 24 iulie 2020, ora 17:00.

  Discuțiile vor avea loc în sala de ședințe a CMC, cât și în regim online, pe platforma de conferințe Zoom:  https://zoom.us/j/94803972049, meeting ID: 948 0397 2049.     

  Scopul evenimentului este generarea unor recomandări și opinii din partea participanților pe subiectul discutat.

  La eveniment sunt invitați reprezentați ai autorităților publice, specialiști din domeniul arhitecturii și urbanismului, consilieri municipali, reprezentanți ai societății civile. Termenul prevăzut pentru desfășurarea discuțiilor este de 2 ore.

  Luările de cuvânt pentru fiecare dintre participanți sunt stabilite de până la 5 minute și se vor referi strict la subiectul discutat.

  Persoană de contact - Grădinaru Vasile, consilier municipal, fractiuneapas.cmc@gmail.com

  Fișiere anexate:

  Proiect de decizie

  Notă informativă

  Discuții publice