• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Campionatul deschis al municipiului Chișinău la karate-do „Veterans Cup”

  Campionatul deschis al municipiului Chișinău la karate-do „Veterans Cup”

   16.02.2020 10:43    274 Accesări    

  Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a participat astăzi la festivitatea de deschidere a Campionatului municipiului Chișinău la karate-do „Veterans Cup".

  Competiția s-adesfășurat la Sala Sportului a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu", cu participarea copiilor și tinerilor din 5 țări ale lumii.

  În cadrul evenimentului, Angela Cutasevici i-a salutat pe cei 300 de sportivi, participanți la Campionatul de karate-do, menționând că această competiție este foarte importantă și la nivel de republică, pentru că doar prin asemenea activități este promovat sportul și educația sportivă în rândul copiilor. „Mă bucur că tinerii au un interes viu față de această ocupație, ceea ce pe termen lung are un rol decisiv în menținerea unui mod de viață sănătos", a menționat viceprimarul.

  Campionatului deschis al municipiului Chișinău la karate-do „Veterans Cup", se desfășoară pentru al 7-lea an consecutiv, sub patronajul municipalității.