• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Întrevederea primarului general al capitalei cu șeful cabinetului de miniștri

    Întrevederea primarului general al capitalei cu șeful cabinetului de miniștri

     11.02.2020 17:33    281 Accesări    

    Primarul general, Ion Ceban, a avut marți o întrevedere cu șeful cabinetului de miniștri, Ion Chicu. Cei doi oficiali au discutat despre subiectele de actualitate pentru municipalitate, inclusiv modernizarea transportului public, reparația drumurilor, construcția și amenajarea parcărilor, parametrii bugetului municipal, situația de la Stația de epurare a apelor reziduale, planurile de investiții ale Primăriei pentru anul curent, precum și despre proiectele de infrastructură din capitală.

    Ion Ceban a declarat că grație colaborării cu Guvernul, Primăria Chișinău își propune să realizeze și să implementeze într-o perioadă restrânsă, proiecte importante și necesare pentru dezvoltarea municipiului Chișinău. „Există lucruri care necesită implicare urgentă. Pe unele domenii avem deja viziuni clare, pe altele există planuri de acțiuni bine determinate. Apreciez deschiderea de care dă dovadă Guvernul în realizarea obiectivelor stabilite de APL Chișinău", a menționat primarul.