• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău

  Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău

   10.02.2020 14:59    958 Accesări    

  În contextul dezvoltării relațiilor de colaborare cu societatea civilă, Primăria municipiului Chișinău anunță despre inițierea colectării propunerilor din partea ONG-urilor și consultările privind colaborarea cu APL Chișinău.

  Consultantul primarului general va avea întâlniri cu reprezentanții sectorului asociativ, în zilele de marți, între orele 13:00-15:00, în sala albastră de la parter.

  În cadrul consultărilor, reprezentanții ONG-urilor vor avea posibilitatea de a-și prezenta propriile viziuni referitor la dezvoltarea urbei sau a unor anumite zone (cartiere); vor informa despre dificultățile privind interacțiunea cu autoritățile administrației publice locale (cu prezentarea informației confirmative).

  De asemenea, activiștii civici vor avea posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea Primăriei municipiului Chișinău. Mai mult, oaspeții vor putea obține informații exacte despre proiectele realizate de către municipalitate și de comisiile municipale de profil.

  Prima ședință cu participarea reprezentanților societății civile este programată pentru ziua de marți, 11 februarie 2020.

  Informații și înregistrare, la nr. de telefon: 076-718-687 sau la adresa de e-mail:oficiu.civll@pmc.md