• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Agenții economici sunt pasibili de sancțiuni pentru neintervenția la timp asupra arborilor avariați sau uscați de pe teritoriile aflate în gestiune

  Agenții economici sunt pasibili de sancțiuni pentru neintervenția la timp asupra arborilor avariați sau uscați de pe teritoriile aflate în gestiune

   23.01.2020 14:02    46 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că agentul economic, pe teritoriul căruia astăzi, 23 ianuarie a.c., un bărbat a avut de suferit din cauza prăbuşirii unei ramuri de copac, va fi sancţionat. Accidentul s-a produs în curtea unei întreprinderi din sectorul Râșcani.

  La faţa locului se află reprezentanţii preturii de sector și ai Î. M. "Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi", care intervin la evacuarea crengilor afectate de vânt.

  Menționăm că agentul economic nu a solicitat intervenția serviciilor de profil, în vederea curățării arborelui, care se află în zona unde își desfășoară activitatea, în contextul în care ramurile prezentau pericol pentru angajații întreprinderii.

  Administraţia publică locală face apel către toţi agenţii economici, să verifice şi să solicite intervenţia serviciilor competente pentru curăţarea sau tăierea copacilor bolnavi şi avariaţi de pe teritoriile gestionate.