• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Primarul general Ion Ceban va inspecta Staţia de epurare a apelor uzate din capitală

  Primarul general Ion Ceban va inspecta Staţia de epurare a apelor uzate din capitală

   21.01.2020 12:40    277 Accesări    

  Joi, 23 ianuarie, curent, ora 14:00, primarul general al capitalei, Ion Ceban, va efectua o vizită de lucru la Staţia de epurare a apelor uzate a S.A. „Apă - Canal Chișinău", str. Lunca Bâcului, 24, sectorul Botanica.

  Pe teren, edilul va inspecta obiectivele aflate în proces de reconstrucție, în cadrul proiectului de reabilitare a stației. 

  Despre aceasta a anunțat primarul general în cadrul ședinței operative de luni a serviciilor municipale.

  Totodată, Ion Ceban a solicitat responsabililor să prezinte, în termeni restrânși, un raport despre stadiul de lucrări aflate în desfășurare la Staţia de epurare a apelor uzate.

   „Când se va încălzi vremea de afară, mirosul neplăcut ar putea din nou persista în capitală. Astfel, este necesar să acționăm prompt, fără să așteptăm asemenea „surprize". Anterior, capitala a fost gestionată ineficient, iar banii au fost cheltuiţi în alte scopuri. Acum este foarte important identificarea unor soluții pe termen lung", a spus primarul general.