• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, în zilele de 25-28 august a.c.

  Circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, în zilele de 25-28 august a.c.

   23.08.2019 18:07    153 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 25 august, ora 23:00 - 28 august, ora 05:00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței a Republicii Moldova.

  În context, pe perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată după cum urmează:

  Troleibuze

  Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București.

  Rutele nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

  Autobuze

  Ruta nr.5:

  Tur - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta nr. 9, nr.46:

  Tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

  Retur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

  Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

  Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

  Microbuze

  Ruta nr. 103 : de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.