Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina

   2121

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 19 - 23 iulie 2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București - str. A. Șciusev. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI) (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București - str. A. Șciusev, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9:

Tur:  - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125 și nr. 191:

Tur: de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Mateevici și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 190:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.