• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Centrul de instruire și odihnă de la Vadul lui Vodă pentru toți angajații municipalității

  Centrul de instruire și odihnă de la Vadul lui Vodă pentru toți angajații municipalității

   13.04.2019 16:14    476 Accesări    

  Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a întreprins o vizită de lucru la Centrul municipal de instruire din orașul Vadul lui Vodă, amplasat în locul fostei tabere de odihnă „Medic".

  Imobilul, aflat în zona de tabere de la Vadul lui Vodă, este compus din 2 blocuri, care conțin 2 săli de conferințe/instruire și 32 de camere de odihnă. Clădirea a fost reconstruită și modernizată pe parcursul anilor 2015-2018, cu suportul Consiliului municipal și a Primăriei municipiului Chișinău. Costul total al lucrărilor de renovare este de 15,4 mil. lei.

  După darea în exploatare, ca urmare a executării lucrărilor de renovare, instituția urmează a fi utilizată pentru instruirea și odihna angajaților subdiviziunilor municipale. O decizie în acest sens urmează să fie aprobată de către Consiliul municipal Chișinău.

  Ruslan Codreanu, alături de managerii direcției Educație și ai S.C.M. „Sfântul Arhanghel Mihail" au inspectat Centrul pentru a se asigura de calitatea lucrărilor executate, în cadrul ultimei etape de renovare, în perspectiva utilizării acestuia pentru angajații municipalității. „Vrem ca această oază de liniște și odihnă să fie folosită conform proiectului propus inițial. Adică, de facilitățile Centrului de instruire trebuie să beneficieze toți angajații administrației publice locale Chișinău, nu doar cei din domeniul medicinii", a menționat primarul general interimar.

  Din anul 2014 instituția se află în gestiunea IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail", după ce anterior, edificiul a fost în subordinea mai multor subdiviziuni municipale, fiind reconstruit și redenumit în Centrul de Instruire şi Agrement „Sfântul Arhanghel Mihail".