• vezi mai mult
  Intervenția serviciilor municipale privind salubrizarea străzilor și lichidarea situațiilor de avariere în sectoarele capitalei   
  Primăria Capitalei va acorda asistență specializată pedagogilor, în vederea prevenirii situațiilor de abuz în școli și grădinițe   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Inaugurarea iluminatului public pe strada Alba Iulia   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Microbuz nou pentru transportarea copiilor de la Complexul „Orfeu"

  Microbuz nou pentru transportarea copiilor de la Complexul „Orfeu"

   29.01.2019    120 Accesări    

  Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a participat astăzi la evenimentul de transmitere a unu microbuz pentru transportarea copiilor cu necesități speciale de la Complexul - Pilot de Pedagogie Curativă „Orfeu".  

  Ruslan Codreanu a menționat că problema asigurării cu transport a copiilor de la Complexul „Orfeu" era cunoscută autorităților locale de la ultima sa vizită în perioada Sărbătorilor de Iarnă. „O mașină pentru transportarea copiilor care frecventează această instituție, era vital necesară, în condițiile când contigentul de copii este unul special, iar accesul către rutele urbane este redus", a precizat edilul capitalei.

  Microbuzul are o capacitate de 20 de locuri și va efectua câte două curse zilnic: dimineața și seara, pentru transportarea copiilor la grădiniță și acasă. Unitatea de transport a fost oferită de către un agent economic, la inițiativa municipalității.