Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. 31 August 1989

   1385

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 09 decembrie - 23 decembrie 2018,  va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul: str. Vasile Alecsandri - str. Armenească.  

Măsura luată de autoritățile locale, este impusă de prelungirea executării lucrărilor pe tronsonul menționat, în cadrul proiectului de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei. 

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 101 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta de microbuz nr. 103 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 - de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.