• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Executarea lucrărilor de restabilire a blocului locativ din bd. Moscova, 11

    Executarea lucrărilor de restabilire a blocului locativ din bd. Moscova, 11

     17.10.2018 08:46    804 Accesări    

    Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare, subdiviziune a Primăriei municipiului Chişinău a fost investită în calitate de beneficiar al proiectului privind restabilirea blocului de locuinţe din bd. Moscova, 11/5, afectat în urma exploziei produse în seara zilei de 6 octombrie a.c.

    De asemenea, în calitate de proiectant al obiectivului a fost stabilit Institutul municipal de proiectări „Chişinău-proiect", succesorul de drept al autorului care a proiectat blocul de locuinţe în anul 1979. În acelaşi timp, lucrările de construire vor fi executate de către Compania „ExFactor Grup" SRL, care a fost investită cu funcţia de antreprenor general al proiectului. De menţionat că firma respectivă a executat voluntar până acum lucrările de lichidare a consecinţelor deflagraţiei.

    Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare va asigura, de asemenea, executarea lucrărilor de restabilire a funcţionalităţii lifturilor şi a tuturor comunicaţiilor inginereşti din interiorul blocului locativ avariat, concomitent cu lucrările de proiectare şi de construcţie.