• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Dezbateri publice: „Înființarea serviciului public pentru activitatea populației canine și animalelor de companie”

  Dezbateri publice: „Înființarea serviciului public pentru activitatea populației canine și animalelor de companie”

   09.10.2018    577 Accesări    

  Fracţiunea Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău iniţiază dezbateri publice la tema: „Înființarea serviciului public pentru activitatea populației canine și animalelor de companie”. 

  Evenimentul va avea loc pe data de 24 octombrie 2018, ora 15.00, în sala rotundă a Primăriei municipiului Chişinău. 

  Propunerile care urmează a fi suspuse dezbaterilor publice pot fi expediate până la data de 23 octombrie 2018, pe adresa electronică: fractiapsrm@mail.ru sau la adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, bir.18.

  La dezbateri publice sunt invitaţi reprezentanţii subdiviziunilor municipale, preturilor de sector, membri ai fracțiunilor din Consiliul municipal Chișinău, specialiști în domeniu şi reprezentanţi ai societăţii civile.  

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.