• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Audieri publice pentru Chișinău

  Audieri publice pentru Chișinău

   05.10.2018    357 Accesări    

  Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Primăria municipiului Chișinău organizează o nouă rundă: „Audieri Publice pentru Chișinău". Subiectul întrunirii vizează îmbunătățirea serviciilor publice din mun. Chișinău. 

  Evenimentul va avea loc joi, 18 octombrie 2018, în intervalul orelor 17:30 - 19:00, în Sala de ședințe a Consiliului municipiului Chișinău (et. 2), din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

  Împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și centrale, experți din societatea civilă și cetățeni activi vor fi discutate posibilitățile de îmbunătățire a procesului de eliberare a actelor permisive în domeniul construcțiilor și controlul privind respectarea lor în municipiul Chișinău.

  Activitatea dată face parte din cadrul Proiectului "Audieri publice pentru Chișinău 2.0", implementat de IPRE cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI) și în parteneriat cu www.PrimariaMea.mdwww.Privesc.Eu, precum și un grup de experți independenți din cadrul societății civile. Până la sfârșitul anului 2019, ne propunem să contribuim la formularea a 12 propuneri de politici publice în domeniul serviciilor publice, transportului public și reformei administrației publice din mun. Chișinău.

  Propunerile sunt elaborate în colaborare cu experți din cadrul societății civile și autorități publice, în consultare cu cetățenii, discutate în cadrul audierilor publice și promovate la nivelul Consiliului municipal Chișinău și a Primăriei mun. Chișinău.