• vezi mai mult
  Proiectele ce vor fi realizate în cadrul Bugetului Civil Chişinău în ediţia din anul 2018   
  Mihai Munteanu, la 75 de ani!   
  Şedinţa Echipei de lucru pentru Bugetul Civil Chişinău   
  Reabilitarea trotuarelor de pe str. Maria Cebotari şi str. Sfatul Ţării   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Finalizarea procedurii de vot pentru proiectele ce vor fi finanțate din Bugetul Civil

  Finalizarea procedurii de vot pentru proiectele ce vor fi finanțate din Bugetul Civil

   30.05.2018    419 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 29 mai 2018, ora 17.00, s-a încheiat procedura de vot pentru proiectele depuse spre finanţare din fondul Bugetului Civil.

  În continuare, Comisia pentru evaluarea proiectelor se va convoca pentru a decide care proiecte depuse de cetăţeni vor fi implementate pe parcursul anului 2018. 

  De menționat că în anul curent, în cadrul proiectului Bugetului civil au fost înregistrate 73 de iniţiative, valoarea cărora depășește suma de 15 milioane de lei.

  Majoritatea proiectelor depuse țin de amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, amenajarea terenurilor de sport, amenajarea unor scuaruri, mese de șah în aer liber, iluminarea clădirilor istorice, reabilitarea parcurilor, colectarea selectivă a deșeurilor, extinderea fondului forestier, proiecte artistice și sculpturale sau protecția animalelor de companie fără stăpân.