• vezi mai mult
  Primarul interimar, Ruslan Codreanu, solicită transparență în cheltuielile pentru reparațiile instituțiilor de învățământ din capitală   
  Evacuarea gheretelor de pe str. Nicolae Milescu-Spătaru   
  Programul lucrărilor de reparaţie a străzilor   
  Fluidizarea traficului rutier din strada București intersecție cu bulevardul Dacia   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Concurs public pentru elaborarea logo-ului şi sloganului pentru Proiectul „Buget Civil Chişinău”

  Concurs public pentru elaborarea logo-ului şi sloganului pentru Proiectul „Buget Civil Chişinău”

   12.02.2018    686 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru elaborarea logo-ului şi sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chişinău".

  La concurs pot participa toate persoanele interesate, în mod special arhitecţi, pictori, studenţi ai Facultăţii de arhitectură şi urbanism de la Universitatea Tehnică din Moldova etc. Termenul limită de prezentare a propunerilor este data de 19 februarie 2018. Lucrările vor fi prezentate Primăriei municipiului Chişinău, la următoarea adresă de e-mail: bugetcivil@pmc.md, cu menţiunea „Pentru concursul de elaborare a logo-ului şi sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chişinău".

  Toate propunerile pentru logo-ul şi sloganul proiectului „Bugetul Civil Chişinău" vor fi publicate pe pagina web oficială a Primăriei www.chisinau.md. Varianta câştigătoare va fi desemnată de către Comisia de evaluare a proiectelor.

  Autorul / autorii logo-ului şi sloganului pentru Proiectul „Bugetul Civil Chişinău" vor fi premiaţi.