• vezi mai mult
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Instruire pentru grupurile de iniţiativă ce vor să depună proiecte prin mecanismul de bugetare participativă în municipiul Chişinău   
  Comercializarea mărţişoarelor pe perioada sărbătorilor de primăvară   
  Schimbarea conducerii ÎM Regia „Autosalubritate”   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Aprobarea Bugetului municipal Chişinău pe anul 2018 în prima lectură

  Aprobarea Bugetului municipal Chişinău pe anul 2018 în prima lectură

   01.12.2017    535 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău salută decizia de astăzi a Consiliul Municipal Chişinău privind aprobarea Bugetului municipal pentru anul 2018 în prima lectură.

  Salutăm decizia de astăzi a consilierilor municipali care au ţinut cont de argumentele executivului, au lăsat la o parte dezbaterile politice şi au adoptat în prima lectură cel mai important document financiar al administraţiei publice locale pentru anul viitor. Ne bucurăm să constatăm că aleşii locali au susţinut şi propunerea primarului general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, de a majora cu 25 de milioane lei alocările pentru programele de susţinere socială a cetăţenilor. Ne exprimăm speranţa că decizia de astăzi, adoptată de consilierii tuturor fracţiunilor politice reprezentate în CMC, constituie o nouă etapă atât în colaborarea firească între Primărie şi Consiliu, dar şi în dezvoltarea municipiului Chişinău.

  Informăm că astăzi CMC a adoptat în prima lectură bugetul municipal Chişinău pentru anul 2018. Pentru data de 21 decembrie 2017, Primăria Chişinău a anunţat deja dezbateri publice asupra proiectului bugetului municipal în lectura a II-a.