• vezi mai mult
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Instruire pentru grupurile de iniţiativă ce vor să depună proiecte prin mecanismul de bugetare participativă în municipiul Chişinău   
  Comercializarea mărţişoarelor pe perioada sărbătorilor de primăvară   
  Schimbarea conducerii ÎM Regia „Autosalubritate”   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Expoziţie cu vânzare a lucrărilor confecţionate de persoanele cu dizabilităţi

  Expoziţie cu vânzare a lucrărilor confecţionate de persoanele cu dizabilităţi

   30.11.2017    341 Accesări    

  Direcția generală asistență socială a Primăriei municipiului Chișinău, în parteneriat cu Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM), organizează Expoziția cu vânzare a lucrărilor confecționate manual de către persoanele cu dizabilități, cu genericul „Merit să fiu apreciat", organizată cu prilejul „Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități ".

  Evenimentul va avea loc la data de 1 decembrie 2017, în incinta sediului Universității Libere Internaționale din Moldova (str. Vlaicu Pârcălab, 52), cu începere de la ora 11.00. Intrarea este liberă.

  Evenimentul este susținut de către partenerii DGAS și ULIM: Asociația Națională a Experților și Asistenților Sociali din Moldova, AO „Project Casa Mare" și Mostelle - Centru de Estetică, cu participarea activă a studenților ULIM.