• vezi mai mult
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 15.00)   
  Asigurarea accesibilităţii persoanelor cu dizabilități în spaţiile publice din oraşul Chişinău   
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 13.00)   
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Suspendarea traficului rutier la intersecția str. Lunca Bâcului - Uzinelor - str. Industrială

  Suspendarea traficului rutier la intersecția str. Lunca Bâcului - Uzinelor - str. Industrială

   03.11.2017    221 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că parcursul zilei de 4 noiembrie a.c., orele 08.00 - 21.00, va fi sistată parțial circulația rutieră la intersecția străzilor Lunca Bâcului -Uzinelor  și Industrială, în legătură cu executarea lucrărilor de construcție a sensului giratoriu.

  Transportul public cu itinerar spre comuna Bubuieci, care traversează zona (rutele de microbuz nr. 137, 138, 121 și linia de autobuz nr. 39; dar și transportul de pasageri care face legătura între sectoarele Ciocana și Botanica, linia de autobuz nr. 23 și ruta de microbuz nr. 116), vor circula cu abateri de program.

  Circulația transportului în zonă va fi dirijată de către agenții de circulație.

  Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.