• vezi mai mult
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 9.00)   
  Program zilnic de întreținere a drumurilor și salubrizare a teritoriului   
  Situația în Chișinău, ca urmare a condițiilor meteo (ora 18.00)   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  La Chișinău se va desfășura Campania de informare "Invizibili printre noi"

  La Chișinău se va desfășura Campania de informare "Invizibili printre noi"

   17.10.2017    370 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău anunță că miercuri, 18 octombrie 2017, ora 12.00, va avea loc lansarea Campaniei de informare "Invizibili printre noi", eveniment organizat de Comitetul Național pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane (CN CTFU) în parteneriat cu Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație din Moldova.

  Astfel, timp de o săptămână, în perimetrul "Porților Sfinte" (Arcul de Triumf), vor fi expuse 10 figurine, ce reprezintă adulți și copii, pe care sunt inscripționate istorii reale, trăite de victimele traficului de ființe umane (TFU).

  De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc un atelier de lucru cu membrii Echipelor Multidisciplinare Teritoriale din mun. Chișinău, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte relevante asigurării funcționalității mecanismului interinstituțional de asistență, protecție a victimelor TFU și prevenire a cazurilor de TFU.