• vezi mai mult
  Asigurarea accesului în pasajele pietonale subterane pe timp de noapte   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Ședința Consiliului municipal Chișinău   
  Suspendarea traficului rutier pe str. Ion Creangă   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  DEZBATERI PUBLICE: Aprobarea principiilor generale de implementare a sistemului de taxare electronică în transportul public din Chişinău

  DEZBATERI PUBLICE: Aprobarea principiilor generale de implementare a sistemului de taxare electronică în transportul public din Chişinău

   04.10.2017    49 Accesări    

  DEZBATERI PUBLICE:

  Aprobarea principiilor generale de implementare a sistemului de taxare electronică în transportul public din Chişinău  

  Primăria municipiului Chişinău informează că pe data de 6 octombrie 2017, ora 10.00, vor avea loc dezbateri publice privind aprobarea principiilor generale de implementare a sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău.

  Dezbaterile publice vor avea loc în Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

  La eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate. Responsabil de organizarea dezbaterilor este Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie.

  Participanţii la dezbatere care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de decizie aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.