• vezi mai mult
  Ședința Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale   
  Sistarea livrării gazelor naturale   
  Desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor edilitare pe str. 31 august 1989   
  Amenajarea unei benzi suplimentare de circulație pe strada București   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Conferința anuală a cadrelor didactice din municipiul Chișinău

  Conferința anuală a cadrelor didactice din municipiul Chișinău

   18.08.2017    1146 Accesări    

  Primarul general interimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a participat astăzi la Conferința anuală a cadrelor didactice din municipiul Chișinău, care s-a desfășurat, tradițional, la Palatul Republicii.  

  În discursul său, edilul-șef a ținut să remarce rolul profesorilor din municipiu în formarea de specialiști pentru economie și a elitelor, atât ale orașului și municipiului Chișinău, cât și ale întregii republici. "Ne dorim să avem tineri cultivați, pentru ca acești oameni să ne reprezinte cu demnitate în conducerea statului, dar și să participe la dezvoltarea economică și culturală a țări".

  În aceeași ordine de idei, Nistor Grozavu a declarat că administrația publică locală a municipiului Chișinău va susține mereu domeniul educațional, pentru că aceste investiții sunt investiții în viitor: al capitalei și al Republicii Moldova.

  În sistemul educațional din municipiul Chișinău activează peste 10 mii de cadre didactice. 

  La eveniment au fost prezenți: Monica Babuc, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Nistor Grozavu, primar interimar al municipiului Chișinău, Maria Sîrbu, șefa Consiliului Municipal Chișinău al FSEȘ, Liliana Romaniuc, profesor, director, Seven Hills International School, Iaşi, România, reprezentanţi ai echipelor manageriale, cadre didactice, lideri sindicali, consilieri municipali, primari din localităţile rurale, pretori de sector, psihologi, reprezentanţi ai tinerei generaţii, părinţi.