• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Internet Wi-Fi gratuit în troleibuzele din Chișinău

  Internet Wi-Fi gratuit în troleibuzele din Chișinău

   01.02.2016 13:30    2439 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează  că de astăzi, 01 februarie 2016, în troleibuzele de pe rutele municipale există internet gratuit prin sistemul Wi-Fi. Astfel, în 25 de unități de tip nou de pe rutele 2, 8, 10, 22 și 24, pe durata călătoriei, pasagerii pot naviga pe Internet fără a achita vreo taxă suplimentară.

   Trolebiuzele dotate cu Internet vor putea fi recunoscute de cetățeni deoarece au inscripția " Internet Wi-Fi gratuit" pe partea din față (sub parbriz) a unității de transport și la ușa din mijloc, pe partea dreaptă.

  E de menționat că din 1 august, curent, Internet w-fi gratuit va fi instalat în toate cele 192 de troleibuze de tip nou de pe rutele municipale.

  Internet gratuit Wi-Fi urmează a fi instalat și în autobuzele de pe rutele municipale. Deja pe 3 unități are loc testarea instalației Internet Wi-Fi gratuit. Totodată, administrația Parcului Urban de Autobuze a anunțat despre selectarea agentului economic care va instala gratuit sistemul de internet fără fir în autobuze.

  Direcţia Relaţii Publice,
  Primăria mun. Chişinău