Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria i-a menţionat pe cei mai buni agricultori din municipiu

   2275

Cu prilejul Zilei profesionale „Ziua lucrătorului din agricultură şi industria alimentară", autorităţile municipale au organizat, în sala de şedinţe a Primăriei, o întâlnire cu agricultorii şi persoanele din municipiu care activează în domeniul industriei alimentare. Cu această ocazie, viceprimarul Igor Lupulciuc a adresat celor prezenţi un mesaj de felicitare, menţionând rolul important al agriculturii şi al industriei alimentare în dezvoltarea economică a municipiului Chişinău. Potrivit lui Lupulciuc, anul 2007 a fost unul foarte dificil pentru agricultori, seceta şi canicula având un impact negativ asupra sectorului dat. „E îmbucurător însă faptul că oamenii din satele şi comunele municipiului au avut puteri pentru a depăşi această criză", a subliniat Igor Lupulciuc. În context, viceprimarul de Chişinău le-a urat agricultorilor şi angajaţilor din industria alimentară succese, belşug în toate şi ca munca lor să fie apreciată la modul cuvenit.

Prezent la manifestare, Alexandru Bodiu, reprezentant al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, a spus că anul 2007 îi va determina pe agricultori, dar şi pe factorii de decizie din cadrul structurilor autorităţilor publice să-şi revadă viziunea asupra perspectivelor de dezvoltare a agriculturii pe viitor.

Cu prilejul Zilei lor profesionale, autorităţile municipale au înmânat celor mai buni agricultori şi lucrători din industria alimentară diplome şi premii băneşti. De asemenea, Primăria Chişinău a organizat un program cultural-artistic dedicat Zilei lucrătorului din agricultură şi industria alimentară.

          Direcţia Relaţii Publice a                                 23.11.2007

          Primăriei mun. Chişinău