Pagina oficială a Municipiului Chișinău

De Sf. Nicolae, stil nou, Paula Seling susţine un concert la Chişinău

   2518

Viceprimarul capitalei Ana Lucia Culev şi interpreta Paula Seling au susţinut, în incinta primăriei municipiului Chişinău, o conferinţă de presă. După cum a declarat viceprimarul municipiului, cunoscuta interpretă din România va prezenta în seara zilei de astăzi, de Sf. Nicolae, stil nou, un spectacol în sala Filarmonicii Naţionale „S. Lunchevici". Potrivit Luciei Culev, această manifestare cu participarea Paulei Seling se înscrie în campania „Bucurii pentru copii", lansată de autorităţile municipale cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Viceprimarul de Chişinău a mai informat că în cadrul spectacolului vor mai evolua Natalia Barbu, Tamara Costriţchi, Doina Sulac, Valentin Boghean, Marcel Ştefăneţ, Nicoleta Nucă, Mihaela Chisnencu şi Cristina Pintilie.

La rândul său, Paula Seling a afirmat că în faţa publicului de la Chişinău va cânta piese de pe noul album de colinde „De sărbători", dar şi alte melodii din repertoriul propriu. În cadrul conferinţei, răspunzând la întrebările reprezentanţilor mass-media, interpreta din România a spus că în curând va lansa un nou album „Albumul de debut" şi că recent a filmat un nou videoclip.

De asemenea, Paula a făcut un bilanţ al activităţii sale artistice pentru anul curent, a relatat de ce a decis să cânte şi colinde, a spus de ce nu ar accepta, cel puţin la acest moment, să realizeze o emisiune televizată, s-a referit la succesul comercial pe care l-a înregistrat până acum pe piaţa românească, dar şi la planurile de viitor.

Concertul cu participarea Paulei Seling e organizat de primăria municipiului Chişinău. Biletele mai pot fi procurate încă în casele Filarmonicii Naţionale „S. Lunchevici".

          Direcţia Relaţii Publice a                                 05.12.2007

          Primăriei mun. Chişinău