Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului

   2246

Tradițional, a treia duminică a lunii iunie, marcăm Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, zi care este dedicată eroilor din prima linie, care luptă pentru salvarea fiecărei vieți. 

În semn de înaltă recunoștință pentru dedicație și profesionalism, am oferit din partea Primăriei Chișinău peste 100 de diplome angajaților din instituțiile medicale municipale. 

Mult stimați lucrători medicali și farmaciști, astăzi, vă aduc un omagiu Dumneavoastră, celor care aveți misiunea de a proteja viața și sănătatea publică. Și, dacă majoritatea au crezut că medicina a progresat, anul 2020 a venit cu o lecție, care a impus întreaga omenire să își revadă prioritățile și să aprecieze la justa valoare munca și dedicația lucrătorilor din domeniul medical și farmaceutic. Trecem printr-o perioadă foarte complicată, dar împreună vom reuși să facem față situaţiei. La rândul nostru, ne-am dori mult mai multe să vă putem oferi, facem tot ce ne stă în puteri. 

În numele Primăriei municipiului Chișinău și a tuturor locuitorilor capitalei, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și Farmacistului, vă doresc curaj și bucurii pe plan personal și profesional. 

Faceți o muncă enormă și pentru aceasta vă mulțumesc. Sănătate să aveți, deoarece de Dumneavoastră depinde sănătatea cetățenilor.  

Mă închin în fața tuturor cadrelor medicale!