Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 08-09 iulie 2023

   1768

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 08-09 iulie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 08 iulie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2  - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul cu tradiție al producătorilor autohtoni „Delicii din natură    ”, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe strada Pietonală Eugen Doga, în zilele de 7, 8 și 9 iulie 2023 – Festivalul Street Food&Wine. 

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” - Târg artizanal și de articole hand-made.

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo Botev 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 - Târg cu produse agricole.