Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Sistarea temporară a traficului rutier pe str. M. Kogălniceanu, tronson str. Tighina – str. Ismail, în seara zilei de 18 aprilie 2024

   373

Primăria Municipiului Chișinău informează că joi, 18 aprilie 2024, în intervalul orelor: 21:00 – 03:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe str. M. Kogălniceanu, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Ismail, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

Este demn de menționat că filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și reprezintă prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create.