Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul: 01-02 aprilie 2023

   1670

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 01-02 aprilie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 1 aprilie, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, adiacent (cinematograf  „Patria Loteanu”) la 01-02.04.2023, va avea loc un târg de week-end al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 3, va avea loc târgul cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), va avea loc un târg de week-end al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, precum și un târg pascal, pe aceeași adresă (la intrarea în scuar).

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colt cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, la 01-02.04.2023, va fi organizat un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

De asemenea, în perioada 13 martie – 16 aprilie 2023, în Piața Marii Adunări Naționale activează „Târgul de Primăvară”, cu produse alimentare și nealimentare.