Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală

   279

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 10 iulie (ora 22:00)11 iulie 2024 (ora 07:00) și 11 iulie (ora 22:00) până pe 12 iulie 2024 (ora 07:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. V. Korolenko, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de așternere a învelișului asfaltic din str. V. Korolenko.

În perioada menționată, Ruta municipală de autobuz nr. 8 va circula după cum urmează: tur - de pe str. N. Testemițanu - str. Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bd. Traian) - retur – de pe str. Grenoble - str. N. Testimițanu, și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 11 iulie - 04 august 2024 (între orele 05:00 – 16:00) se suspendă parțial traficul rutier pe str. Alba-Iulia, cu aplicarea restricțiilor de circulație rutieră.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal.

La fel, în perioada 11 iulie – 31 august 2024, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Decebal (pe benzi), tronsonul cuprins între str. Nicolae Titulescu și bd. Dacia.

În această perioadă, vor fi executate lucrări de restabilire a învelișului asfaltic pe bd. Decebal.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.