Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe anumite străzi din capitală

   2038

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 10 octombrie (ora 08:00-17:00) - 11 octombrie (ora 08:00-17:00) , a.c., va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Nicolae Dimo, în perimetrul str. Alecu Russo și Academician A. Saharov. Măsura este luată în legătură cu executarea de către un agent economic a lucrărilor de betonare la etajele superioare ale unui bloc locativ.

De asemenea, în perioada 12-13 octombrie, curent, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tricolorului, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, în legătură cu executarea lucrărilor de demontare a macaralei turn de la șantierul de construcție din preajmă.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.