Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Rețeaua de biblioteci municipale „B. P. Hasdeu” a lansat serviciul card inteligent

   268

Primăria Municipiului Chișinău informează că Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, a lansat vineri, 8 septembrie, curent, Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent”, care are menirea să aducă comunitatea în spațiul prietenos al bibliotecii promovând cititul.

Campania care va dura până la finele 30 septembrie, a.c., are ca obiectiv de a atrage noi utilizatori prin oferirea accesului gratuit la card-urile inteligente ale bibliotecii.

Astfel, municipalitatea îndeamnă elevii, studenții și chișinăuienii să viziteze cele 27 filiale ale Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” pentru a obține un card inteligent, care va permite accesul gratuit la o gamă largă de servicii și activități, inclusiv împrumutul de carte.

Prin intermediul acestei campanii, Primăria Municipiului Chişinău, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport se angajează să fie un partener activ în educație și dezvoltare personală pentru comunitatea noastră, oferindu-le tinerilor și adulților șansa de a-și explora pasiunea pentru lectură și învățare, într-un mediu prietenos și accesibil.