Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiectul Regulamentului privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău va fi supus dezbaterilor publice

   2575

Primăria municipiului Chișinău informează că marți, 30 iunie 2020, ora 17:00, vor fi organizate dezbateri publice asupra proiectului Regulamentului privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău. Reuniunea se va desfășura în sala de ședințe a Consiliului Municipal Chișinău și totodată va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei.  

Proiectului de Regulament stabilește cadrul juridic unitar privind desfășurarea serviciului de salubrizare, definind modalitățile și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru asigurarea serviciului și curățeniei pe raza administrativ-teritorială a orașului Chișinău.

La dezbateri sunt invitate persoanele interesate, reprezentați ai instituțiilor publice și private, consilieri municipali, reprezentanți ai societății civile.

Termenul prevăzut pentru desfășurarea evenimentului este de 2 ore.

Prezentarea proiectului de regulament va fi de cca 20 min. Luările de cuvânt pentru fiecare dintre participanți sunt stabilite de până la 5 minute și se vor referi strict la subiectul discutat.

În prezent, documentul este propus pentru consultări publice, iar cetățenii și persoanele interesate pot expedia recomandări și propuneri asupra Regulamentului până pe data de 26 iunie 2020, pe adresa electronică: locativ.comunal@gmail.com, la numărul de telefon: (022) 22-32-64 sau pe adresa: str. M. Eminescu, 33, or. Chișinău.

Proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău" este disponibil pe pagina web oficială: „chisinau.md", pe platforma guvernamentală: particip.gov.md sau la sediul Direcției generale locativ-comunale și amenajare, str. M. Eminescu, 33.