Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • ...
  • /
  • Informații publice
  • /
  • Posturi vacante
  • /
  • Proiectul „Creşterea Eficienţei Energetice în municipiile Chişinău şi Sevastopol în baza experienţei pozitive existente” anunţă concurs de selectare a patru experţi în domeniul energetic (sau a unei instituţii specializate) pentru elaborare...

Proiectul „Creşterea Eficienţei Energetice în municipiile Chişinău şi Sevastopol în baza experienţei pozitive existente” anunţă concurs de selectare a patru experţi în domeniul energetic (sau a unei instituţii specializate) pentru elaborarea Planului de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED) al municipiului Chişinău.

   2107

Proiectul „Creşterea Eficienţei Energetice în municipiile Chişinău şi Sevastopol în baza experienţei pozitive existente", finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Primăria municipiului Chişinău, anunţă concurs de selectare a patru experţi în domeniul energetic (sau a unei instituţii specializate) pentru elaborarea Planului de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED) al municipiului Chişinău.

Perioada de angajare: Iulie, 2012 - Noiembrie, 2012.

Responsabilităţile specifice funcţiei:

Expert 1: Calcularea consumului final de energie electrică pentru anul de referinţă

Expert 2: Calcularea consumului final de gaz natural şi păcură pentru anul de referinţă

Expert 3: Calcularea consumului final de gaz lichid, benzină şi motorină pentru anul de referinţă;

Expert 4: Calcularea potenţialului surselor regenerabile de energie din municipiul Chişinău, după cum urmează: energie solară, energie eoliană, energie din biomasă, energie hidro.

Criterii de angajare:

Experienţă în domeniul sectorului energetic - cel puţin 3 ani;

Performanţe personale în cercetare, lucru pe teren; 

Capacitate de colaborare cu factorii decizionali şi funcţionarii publici;

Capacitate de analiză şi rezistenţă la condiţii de stres;

Spirit de echipă şi creativitate. 

Termenul limită de depunere a dosarului este 4 iulie 2012, ora 17.00

Candidaţii vor trimite un CV-personal în format Europass; lucrări şi studii elaborate în domeniu, la adresa electronică: diana.lungu@viitorul.org cu menţiunea "expert" sau la sediul IDIS: Chişinău, str. Iacob Hâncu 10/1, tel: (0 22) 221844. 

TERMENII DE REFERINŢĂ privind selectarea experţilor locali ori a unei instituţii specializate pentru elaborarea PAED al municipiului Chişinău