Remedierea neconformităților depistate pe str. Albișoara

https://www.chisinau.md/ro/remedierea-neconformitatilor-depistate-pe-str-albisoara-20292_245662.html

Primăria municipiului Chișinău informează că cheltuielile pentru remedierea neconformităților, depistate după asfaltarea străzii Albișoara, vor fi suportate integral de către antreprenorul care a realizat lucrările.

Conform obligațiunilor contractuale, în prezent, compania de construcție a drumurilor desfășoară lucrări de înlăturare a defectelor depistate, în urma verificărilor pe teren de către reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor, antreprenor și municipalitate.

Astfel, pe parcursul zilei de joi, sunt executate lucrări de frezare a ultimului tronson de carosabil degradat, în preajma str. P. Rareș, după care urmează a fi asfaltată porțiunea decopertată. Concomitent, sunt remediate neconformitățile depistate la toate accesele, în perimetrul străzilor P. Zaikin - P. Rareș.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a menționat că în rezultatul ședințelor organizatorice la acest subiect, s-a luat decizia ca antreprenorul să remedieze o suprafață mai mare de 3000 m² planificați ca urmare a constatării comisiei de recepție.  

După finalizarea lucrărilor de asfaltare, în perioada următoare, este planificată aplicarea marcajului rutier.

 

 

10.06.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md