Reabilitarea scuarului din str. Nicolae Titulescu

https://www.chisinau.md/ro/reabilitarea-scuarului-din-str-nicolae-titulescu-20292_246415.html

Primăria municipiului Chișinău informează că scuarul din str. Nicolae Titulescu, sectorul Botanica se află în proces de reabilitare. Lucrările de amenajare și modernizare a obiectivului sunt finanțate de către Consiliul Județean Buzău, România, în baza acordului de colaborare semnat cu Pretura sectorului Botanica în anul 2021.

Astfel, săptămâna curentă a fost dat sartul lucrărilor de amenajare a scuarului, care prevăd revitalizarea spațiilor verzi, renovarea havuzului, amenajarea aleilor pietonale, instalarea sistemului de iluminat nocturn și a mobilierului urban. De asemenea, pentru a asigura securizarea spațiului public, va fi instalat un sistem de monitorizare pe perimetrul scuarului.

La etapa actuală, antrprenorul desemnat în bază de concurs, execută lucrări de decapare a asfaltului degradat și bordurilor, după care urmează placarea cu dale de beton a aleilor pietonale, instalarea rețelelor electrice pentru iluminat şi a sistemului de irigare a zonelor verzi. În cadrul celei de-a doua etape (an.2022) a lucrărilor sunt planificate activități renovare a havuzului și instalarea băncilor și coșurilor de gunoi.

16.11.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md